Tweede slide

Over ons

Wij zijn specialist in het ontzorgen van intermediairs

Intermediairs

i-Loon is specifiek gericht op intermediairs. Intermediairs die zich willen focussen op het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van werk. i-Loon verzorgt het volledige administratieve, juridische en financiële proces dat hierbij komt kijken, inclusief alle verplichtingen en risico's.

Interactief

i-Loon werkt volledig online. De software met intelligente signaleringsfunctie zorgt voor een soepele samenwerking tussen jou, je opdrachtgevers en je flexkrachten. Alle gegevensuitwisseling omtrent inschrijvingen, urenbriefjes, documenten en rapportages vindt online plaats; papier behoort tot het verleden.

Indirect

i-Loon richt zich volledig op intermediairs en biedt geen diensten rechtstreeks aan inleners. Dit zorgt voor een duidelijke afbakening van verantwoordelijkheden, verwachtingen en verplichtingen. Alleen de facturatie vindt direct plaats richting jouw opdrachtgevers, maar dan wel in jouw huisstijl.

Incasso

i-Loon neemt het hele incassotraject van je over: van het factureren van je opdrachtgevers inclusief jouw marge tot het debiteurenbeheer. Uiteraard worden het loon van je flexkrachten en jouw marge snel uitbetaald, nog voordat jouw opdrachtgevers aan i-Loon betaald hebben.