Tweede slide

onze werkwijze

Alles eenvoudig en snel online geregeld

Gemak voor jou, je opdrachtgevers en je flexkrachten

De juiste match

Je bent actief om zoveel mogelijk opdrachtgevers én flexkrachten aan je te binden. Je zoekt een match voor elke vacature en helpt zoveel mogelijk flexkrachten aan het werk.

Digitaal inschrijven

Zodra je een match hebt gemaakt, registreer je online de flexkracht bij i-Loon. Vanaf dat moment wordt alles voor je geregeld; van het aanmaken van het contract en het controleren van alle gegevens tot het opstellen van een volledig personeelsdossier.

Uren invullen

Wanneer er uren zijn gemaakt, kunnen deze direct door verschillende partijen opgegeven en geaccordeerd worden. Via de site, maar ook via tablet en smartphone. Of het gaat om overuren, toeslaguren, reisuren, onkosten of reiskosten; alles is simpel in te richten en per plaatsing eenvoudig aan te passen.

Jouw opdrachtgevers kunnen via de app urenbriefjes invullen, aanpassen en goed- of afkeuren. Ook kunnen ze facturen inzien, rapportages draaien en flexkrachten inplannen.

Volwaardige backoffice en facturen in jouw huisstijl

Als zowel de flexkracht als jouw opdrachtgever akkoord zijn over de gewerkte uren en het tarief, betaalt i-Loon de flexkracht uit. Tevens draagt i-Loon alle werkgeverslasten en sociale premies af. Jouw opdrachtgever ontvangt een factuur, inclusief jouw bemiddelingsmarge, volledig in jouw huisstijl.

Voorfinanciering en financieel overzicht

Wij betalen het loon van je flexkrachten snel uit, nog voordat jouw opdrachtgever aan ons betaald heeft. Jouw bemiddelingsmarge wordt automatisch berekend en in de vorm van een margefactuur direct in jouw account klaar gezet. Zo behoud je altijd een up-to-date financieel overzicht.